RezsiMentor elektromos autótöltő flotta

Meggyőződésünk, hogy az elektromos autótöltővel rendelkező vállalkozások, üzletek, hotelek nagyon hamar kiemelkednek a magyarországi kínálatból, és egy speciálisan szűrt, fizetőképes, potenciális ügyfélkört nyernek meg törzsvendégnek, akik a minőségi szolgáltatás iránt érdeklődnek.
A világtrendnek megfelelően, a következő években az autópark egyre dinamikusabb lecserélődése várható elektromos járművekre.

Új piaci helyzet áll elő, amire Önnek is fel kell készülnie –

Az ügyfelek elektromos autóval közlekednek!

Ez jelentősen megváltoztatja ügyfelek tömegeinek vásárlási szokásait, szolgáltató, partner, üzlet választási elveit, a keresőkben beállított szűrőparamétereket:
„Oda megyek, ahol tankolni is lehet, ahol van elektromos töltő”

Ha vállalkozása nem tud megfelelni ennek az új ügyféligénynek – „lekerül a térképről”.
A piacok újraosztása elkezdődött, a nyerő pozíciókat most lehet elfoglalni – töltőt kell telepíteni!
Be kell kerülni az új vevőkörnél a köztudatba, fel kell kerülni minden töltőpontokat gyűjtő felületre, minden applikációra, útvonal tervezőre, elektromos autós közösségi oldalra, e-mobilitás klubba.
A Rezsimentor flotta tagjaként, a töltőtelepítés mellett ebben is segítünk Önnek, hogy új szolgáltatása minél több vendéget, ügyfelet hozzon.

Milyen előnyökkel jár az elektromos
autótöltő-berendezés üzemeltetése?

  • A zéró károsanyag-kibocsátású elektromos meghajtás a jövő üzemanyaga. Így intézményük hitelesen képviselheti a fenntartható fejlődés elvét. Egy környezettudatos, „zöld” létesítménynek pozitív a társadalmi megítélése.
  • Növeli a dolgozói lojalitást, ha saját töltőállomással rendelkeznek, és saját közlekedésükre is elektromos meghajtású autóflottát tartanak fenn.
  • Saját elektromos flottával további költségmegtakarítást érhetnek el, nem csak az üzemanyagnak mondhatnak búcsút, a szervizköltségek is minimálisak lesznek.
  • A vásárláshoz adókedvezmények, ösztönző programok érhetők el.
  • Saját töltőállomás költsége rövid idő alatt megtérül, szemléletformáló szerepe meghatározó.
  • A városi turizmus és a kulturális élet központjai fontos közösségi helyszínek. A turisztikai attrakciók területén kiemelten nagy az igény az elektromos töltési szolgáltatásokra. A vendégek körében jelentős mértékben növekszik az elektromos autó tulajdonosok száma, nekik döntési szempont az úti céljuk kiválasztásakor, hogy ott fel tudják tölteni autójukat.
  • Egy desztináció látogatottságát tovább növeli, hogy a töltőállomások révén bekerül a navigációs alkalmazásokba, mivel az elektromos autóval közlekedők tudatosan tervezik meg utazásukat. A forgalom növekedésének köszönhetően bevételeik is növekednek.

Legyen saját elektromos autótöltő-berendezése!

Töltse ki elektronikusan a felmérő adatlapunkat, majd nyomtassa ki.
Aláírás után a beszkennelt példányt küldje el az adatlapon megadott munkatárs e-mail címére,
és pár napon belül küldjük a személyre szabott árajánlatunkat.

Fontos, hogy az aláírt Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat-ot is elküldje
a webiroda(kukac)rezsimentor.hu e-mail címre.