Tudatos magánvagyon építés

Tudatos magánvagyon építés 2017-04-17T07:40:45+00:00

Miután feltártuk hol fizet felesleges költségeket, minden szerződését optimalizáltuk, több százezret, akár több milliót spórolunk meg az évek alatt az áram, gáz árából, a pénzügyi szerződések költégeiből.

Az így megtartott pénzből építsen magán vagyont.

A család élethelyzetéhez, a családtagok céljaihoz, terveihez igazítottan, kialakítjuk a legoptimálisabb konstrukciót a költségek lefaragásából visszanyert összegek befektetésére. Így amikor a család életében elérkezik az idő egy nagyobb beruházásra, akkor álljon ott a szükséges tőke.

Igényei alapján kezelheti segítségünkkel épülő magán vagyonát:

  • az államkötvény adta állami garancia
  • a világ vezető vállalatainak részvényeiben rejlő extra nyereség esélye
  • minden elérhető adókedvezmény és állami támogatás igénybevétele
  • akár a fizikia arany varázsa vonzza

Szakemeberinkkel egyeztetve kialakítjuk egyedi elvárásait, vagyonkezelési rendszerét.

Kidolgozzuk Önnek a legkisebb adóvonzattal járó megoldást, melyben a cégből nyereségét kiveheti, valamint olyan magán pénzügyi megoldásokat kínálunk Önnek, mely esetekben ez a cégben elköltségelhető.

Amennyiben a felsorolt szolgáltatások közül akad olyan terület, amely Önt, vállalkozását, illetve a kezelésében álló létesítményt érinti, szeretne felesleges kiadásaitól megszabadulni, vagy szeretné minden területen – speciális versenyeztetésünknek köszönhetően-, a legalacsonyabb beszerezési árat elérni, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Kérjen egy személyes, INGYENES költségcsökkentési felmérést, hogy ajánlatunkat kidolgozhassuk az Ön részére.