Rezsinullázás RM Zöld hitelből

Rezsinullázás RM Zöld hitelből 2018-04-21T07:10:51+00:00

A Zöld hitelből történő Rezsinullázás esetén is első lépés az Igényfelmérő kitöltése! Amennyiben ezt még nem tette meg, akkor a napelem rendszer RM zöld hitelből linkre kattintva pótolhatja azt.

Rezsinullázáshoz energetikus szakemberünk igénybevétele szükséges. Ö tud Önnek garantált szakvéleményt adni a földgáz tüzelés elektromos alapú kiváltására.

Az Energetikus szakvéleménye 45 000Ft + ÁFA, 160 nm-es házig.
160 nm felett 55 000Ft + ÁFA, az energetikus munkadíja.
Az Energetikus szakvéleményt Önnek kell fizetnie!

Energetikusunk a helyszínen felméri a ház adottságait, és az Ön igényeire szabott tervet készít, valamint meghatározza az új fűtési rendszer áramigényét is. Ezt követően megküldjük a tételes árajánlatot, mely tartalmazza a létesítendő napelemes rendszer minden műszaki paraméterét is, amely a HMKE engedélyhez szükséges.  Az engedélyeztetéssel kapcsolatosan tájékozódjon a szolgáltatója honlapján:
ELMŰ Hálózati Kft.
ÉMÁSZ Hálózati Kft.
DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft.
E-ON Hungária Zrt.

  • Árajánlatunk 7 naptári napig érvényes. Amennyiben a megadott időn belül nem kapjuk meg Öntől a megrendelést, akkor ajánlatunk érvényét veszíti. Megrendeléskor NEM KÉRÜNK ELŐLEGET!
  • A napelemek a megrendeléstől számított 10 munkapapon belül leszállításra kerülnek.
  • Önnek ekkor kell fizetnie először, csak a napelemek árát.
  • A szállítás napján értesítjük a kivitelező céget, akik pár napon belül
    (1 nap alatt) telepítik a napelemes rendszert. Ezt követően kell kifizetnie a kivitelező cégnek az inverter és a többi szereléshez szükséges anyagok árát, valamint a telepítés munkadíját. Ekkor fizet másodszor, és egyben utoljára.
  • A telepítés után hamarosan jelentkezni fog az áramszolgáltatója a mérőóra csere végett.