Rezsinullázás

Rezsinullázás2018-06-18T08:21:10+00:00

Földgáz alapú fűtőberendezéseit elektromos
áram alapúra cserélve a gázszámlájától is
ÖRÖKRE MEGSZABADULHAT.

Az ismertebb áram alapú fűtőberendezések:

Nyugodjon meg!

Ahhoz, hogy a fűtése is áram alapú legyen, nem feltétlenül kell a meglévő, adott esetben jó állapotú központi fűtését kidobnia. Lehet, hogy elegendő csak a földgázzal működő cirkó berendezés cseréje egy áram alapú kazánra, kiegészítve egy-egy helyi fűtéssel. Ezt viszont csak energetikus szakembereink tudják tévedhetetlenül eldönteni. Az Ö garantált szakvéleménye mindenképp szükséges.

Az Energetikus szakvéleménye 45 000Ft + ÁFA, 160 nm-es házig.
160 nm felett 55 000Ft + ÁFA, az energetikus munkadíja.

Az ország bármely településén lakjon is 50Km-en belül van egy speciális tudással rendelkező energetikusunk, aki a helyszínen felméri a ház adottságait, energiaellátó rendszereit, berendezéseit és az Ön igényeire szabott tervet készít, az elérhető legnagyobb rezsicsökkentésre, vagy akár a teljes rezsinullázásra, valamint meghatározza az új fűtési rendszer áramigényét is és az ehhez megfelelő napelem rendszert.

Ezután ingyenes árajánlatot adunk az összesített energia igényt kielégítő napelem rendszerre, az elektromos alpú fűtési technológiákra. A felajánlott rezsicsökkentő alternatívák közül már csak ki kelle választania az Önnek legideálisabb megoldást.

Ragadja meg a lehetőséget!

Rezsinullázás Önerőből
Rezsinullázás Zöldhitelből