RezsiCSökkentés FelsőFokon

Megmutatjuk Önnek vállalkozása és családja feleslegesen fizetett költségeit, elfolyó pénzeit és segítünk azokat visszahozni, a veszteségeket nyereségbe átfordítani.

Komplex költségcsökkentő megoldások, energetikai beszerzés és kivitelezés a versenyszférában. Vállalkozásunk 20 éves gazdasági tapasztalatát és kiterjedt szolgáltatói kapcsolatrendszerét ötvözve, a kis és középvállalkozások, kereskedelmi-, ipari-, önkormányzati-, egyházi létesítmények, iskolák, óvodák, társasházi lakóközösségek és családok számára átfogó költségcsökkentő megoldásokat kínál, valamint segít ezek finanszírozásában.

Szolgáltatók versenyeztetése

Segítségünkkel jelentősen le tudja csökkenteni kiadásait azáltal, hogy független piaci szereplőként, a kereskedők, szolgáltatók hatékony versenyeztetésével elérjük az Ön számára a lehető legalacsonyabb beszerzési árat.

Költségoptimalizálás

Minden feleslegesen fizetett kiadását felderítjük, meglévő szerződéseit optimalizáljuk az energia és a pénzügy egész területén. Szeretnénk cégét, vállalkozását versenyképesebbé, sikeresebbé tenni speciális szaktudásunk által.

Külső források előteremtése

A vállalkozás rezsicsökkentő műszaki-energetikai átalakítási, felújítási javaslataink megvalósításához szükséges külső források előteremtésében közreműködünk, hogy azokat akár teljesen önerő nélkül is megvalósíthassa.

Miben segíthetünk?

Szolgáltatók versenyeztetése?
Költségoptimalizálás?
Külső források előteremtése?