Terrán Generon

Napelemes tetőcserép

„Forradalmi innováció
kompromisszumok nélkül.”

Terrán Generon, napelemes tetőcserép, egy forradalmi innovációnak köszönhetően lépést tart a lakosság elvárásaival, és professzionális választ ad korunk technológiai kihívásaira. A napcellákat speciális módon integráljuk az egyes tetőcserepekre, olyan módon, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekével. Mindezt úgy, hogy a tető eredeti védelmi funkciója a teljes tetőfelületen tökéletesen biztosított.
A tetőcserepek új generációja így a megszokott szerepeken túl még egy funkciót képes betölteni: energiát termel az otthon lakói számára, ráadásul kompromisszumok, lemondások nélkül. A fejlesztés 2019-ben a hazai Construmán és a Coneco szlovákiai építőipari kiállításon is elnyerte a nagydíjat, ezenkívül az E.ON Energy Globe Awardon szintén elismeréssel tüntették ki.

Az ökotudatosság egyre erősödő vásárlói, építtetői igény, ám sokakat elrettent a hagyományos, nagytáblás napelemes rendszerek látványa. Egy újonnan épített vagy felújított háznál érthető igény, hogy az ember hazaérkezve örömmel és büszkén szeretne otthonára nézni.

Már létezik mód a napenergia esztétikus hasznosítására!

A Terrán Generon!

Hagyományos (nagytáblás) napelemes rendszer

Hagyományos napelemes rendszer

Terrán Generon

Ugye látja a különbséget?

A havi villanyszámla összegét bizonyára tudja. Valószínüleg ismeri a háztető méreteit és a ház tájolását is. Itt kiszámolhatja hogy a teljes tetőre mennyi cserép kell, melyik fajta és mennyibe kerül.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!