Rezsicsökkentés

Rezsicsökkentés 2017-10-03T14:17:16+00:00

Megmutatjuk Önnek vállalkozása és családja feleslegesen fizetett költségeit, elfolyó pénzeit és segítünk azokat visszahozni, a veszteségeket nyereségbe átfordítani.

Komplex költségcsökkentő megoldások, energetikai beszerzés és kivitelezés a versenyszférában. Vállalkozásunk 20 éves gazdasági tapasztalatát és kiterjedt szolgáltatói kapcsolatrendszerét ötvözve, a kis és középvállalkozások, kereskedelmi-, ipari-, önkormányzati-, egyházi létesítmények, iskolák, óvodák, társasházi lakóközösségek és családok számára átfogó költségcsökkentő megoldásokat kínál, valamint segít ezek finanszírozásában.

Szolgáltatók versenyeztetése

Segítségünkkel jelentősen le tudja csökkenteni kiadásait azáltal, hogy független piaci szereplőként, a kereskedők, szolgáltatók hatékony versenyeztetésével elérjük az Ön számára a lehető legalacsonyabb beszerzési árat.

Költségoptimalizálás

Minden feleslegesen fizetett kiadását felderítjük, meglévő szerződéseit optimalizáljuk az energia és a pénzügy egész területén. Szeretnénk cégét, vállalkozását versenyképesebbé, sikeresebbé tenni speciális szaktudásunk által.

Külső források előteremtése

A vállalkozás rezsicsökkentő műszaki-energetikai átalakítási, felújítási javaslataink megvalósításához szükséges külső források előteremtésében közreműködünk, hogy azokat akár teljesen önerő nélkül is megvalósíthassa.

Miben segíthetünk? *

Név *

Cím * Irányítószám, Helység, u./út/tér/stb, házszám

Levelezési cím, ha nem egyezik a beruházás címével

Ne aggódjon, az e-mail címe biztos helyen van, nem adjuk ki harmadik félnek, és elítéljük a spamet is!
e-mail cím *

Telefon *

üzenet

Honnan hallott rólunk?
Amennyiben munkatársunktól, akkor kérjük a munkatársunk nevét és Mt. számát.